31/3/2014

Johannes Raitjoen musiikkivideon Ohikiitävä elämä ensi-ilta Rumbassa

 Konkurssi Recordsin uusimman kiinnityksen, Johannes Raitjoen, debyyttisingle Ohikiitävä elämä julkaistiin viikko sitten ja tänään herkän kappaleen musiikkivideo saa ensi-iltansa Rumban nettisivuilla. Folkahtava, kaunis pop-kappale on pitkänlinjan trubaduurin oma sävellys ja sanoitus. Aurinkoisen musiikkivideon on ohjannut Jaana Karila, joka on myös kuvannut videon yhdessä Kaisaesteri Alatalon kanssa. Videon on leikannut Pekka Lehtikangas.

 
KATSO VIDEO RUMBAN BLOGISSA:
 
Ohikiitävä elämä –singlen julkaisee Konkurssi Records ja se on äänitetty Helsingissä Ambience Studiolla. Tuottajana toimi kitaristina tunnettu Miika Colliander (Chisu, Irina, Husky Rescue, Juha Tapio). Basson varressa äänityksissä oli Juho Vehmanen (PMMP, My First Band) ja rummuissa Eeti Nieminen (Mopo, Eva & Manu, Yona). Juho Kanervo (Laura Närhi) kävi soittamassa koskettavan selloraidan kappaleeseen.

Johannes Raitjoki on tehnyt musiikkia jo vuosikaudet ja on kotikonnuillaan Hämeenkyrössä tuttu näky kitaransa kanssa. Nyt pitkänlinjan trubaduuri ottaa ensi-askeleita suuremman yleisön tietoisuuteen. Vuosien varrella on kertynyt kokemuksia mm. Kuorosodassa, X-Factorissa ja Idolssissa, jonka lisäksi takataskussa on musiikkiteknologian opintoja. Raitjoen omia musiikillisia suosikkeja ovat Incubus, Mew, Jose Gonzalez, Milow, Muse, Nro.83 ja Neil Young.
 
Johannes Raitjoki keikoilla:
17.5. 2014 Tampere, Cafe Europa
16.8. 2014 Hämeenkyrö, Purimo

www.johannesraitjoki.fi

Takaisin