24/4/2012

The Irrationalsilta uusi Years Rollin’ –single ja musiikkivideo

Kevään kunniaksi The Irrationalsin Hold Your Horses - albumilta on julkaistu kolmas single Years Rollin’

Kakkosraitana sinkulta löytyy Years Rollin’ feat Petteri Sariola, joka on itse asiassa alkuperäinen versio kappaleesta. Biisi syntyi noin viisi vuotta sitten The Irrationalsin vielä ollessa Totte Rautiaisen ja Tyko Haapalan hiphop-duo, josta yhtyeen värikäs tarina sai alkunsa.
Biisi on sittemmin sovitettu lopulliseen muotoonsa bändin nykyisellä kokoonpanolla.

Years Rollin’ –musiikkivideo on myös tehty ja näkyvissä Youtubessa. Videolla päästään The Irrationalsin mukaan viimeisimmän kolmen vuoden aikana tehdyille keikkareissuille niin Suomeen kuin Baltiaan. Kyseisestä videosta  julkaistaan myös lähiaikoina instrumentaali ”Karaoke” versio sekä ”Sing a long” versio, jonka tahtiin kuka tahansa voi yrittää olla oman elämänsä artisti.

The Irrationalsin debyytti Hold Your Horses julkaistiin viime syksynä ja useiden kriitikoiden ylistämä albumi kipusi Suomen virallisen listan sijalle 14. Tänä vuonna albumi palkittiin Vuoden levynä arvostetussa Funky Awards –gaalassa.
The Irrationals on monissa liemissä marinoituneista erikoismiehistä koostuva joukko, jonka räyhäkäs karavaani tarjoilee kattauksen hiphopilla maustettua rytmimusaa kebabrockista rautalangan ja foxtrotin kautta autotalliräimeeseen.

The Irrationals tunnetaan railakkaista live-keikoistaan ja ennen kesän festivaaleja bändi nähdään alla mainituilla paikkakunnilla: 

The Irrationals keikoilla:

29.4.2012, 45 Special, Oulu

30.4.2012, Wappulounas, Ruka

12.5.2012, Nordischer klang, Greifswald
(Germany)

Takaisin