Uutiset / News

28/8/2018

Kasvustoori - yrittäjän elämää

Konkurssi Recordsin omistajan Jaana Karilan ajatuksia Kasvustoori -blogissa monivaiheisesta matkastaan yrittäjänä. Lue juttu täältä: https://www.kasvustoori.fi/konkurssi-records-kasvustoori/

20/11/2017

Color Dolorin musiikkia Joulumaa -elokuvassa

Konkurssi Recordsin julkaisemaa musiikkia löytyy 1.12.2017 ensi-iltaan tulevasta Joulumaa-elokuvasta. Elokuvan trailerissa soi Color Dolorin Ones in the Woods (Instrumental) -kappale kohdasta 0:50 eteenpäin ja itse elokuvasta voi bongata samaisen kappaleen lauluversion. Ones in the Woods -kappale on Color Dolorin ensimmäiseltä, vuonna 2013 julkaistulta Cuckoo in a Clock -albumilta.

Inari Niemen ohjaamassa Joulumaa -draamakomediassa Helena (Milka Ahlroth) lähtee toipumaan exänsä (Tommi Korpela) aiheuttamista päänkivistyksistä ja viettämään joulua maatilalle parhaan ystävänsä Ullin (Mari Rantasila) kanssa. Joulua luomutilalla isännöivät nuoret tilanhoidolliset ummikot, Tuure (Eero Ritala) ja Unna (Anna Paavilainen). Kun maatilan vauhdikkaaseen arkeen lisätään yksi vieras (Martti Suosalo), niin vieraiden kuin isäntäpariskunnankin elämä ottaa aivan uuden suunnan. Maatilan joulusta muodostuu poikkeustila, jossa lopulta kaikki on sekaisin ja joulumaan naiset elämänsä suurten kysymysten äärelle.

Tsekkaa Joulumaa -elokuvan traileri täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=tAVWIwZkT1w

14/9/2017

Color Dolorin Stina Koistinen palkittiin vuoden taidepopin tekijänä

Suomen musiikkikustantajat ry:n jakaman Vuoden taidepopin tekijä -palkinnon voitti Konkurssi Publishingin kustantaman Color Dolor bändin solistinakin tunnettu Stina Koistinen. Kevyen musiikin ja taidemusiikin palkinnot valittiin kustantajien tekemien ehdotusten joukosta ja genrevapaan, tänä vuonna Vuoden taidepopin tekijäksi -nimetyn palkinnon voittajan valinnan suoritti Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas. Muita voittajia olivat Alma (Vuoden vientiteko), Ellinoora Leikaksen ja Samuli Sirviön säveltämä ja sanoittama kappale Elefantin paino (Vuoden biisi), Ellinoora (Vuoden kevyen musiikin tekijä), Harri Vuori (Vuoden taidemusiikin säveltäjä) ja Saija Tuupanen (Vuoden raportoija).

25/10/2016

Teostoryn haastattelu ja apua arkeen

Konkurssi Recordsin omistajaa Jaana Karilaa haastateltiin levy-yhtiön toimintaan liittyen Teoston Teostory-nimiseen nettilehteen. Lue koko juttu täältä: http://www.teosto.fi/teostory/konkurssi-records

Lisäksi Konkurssin arjessa apuna on toukokuun alkuun asti harjoittelija Suvi Lähteenmäki. Suvi on musiikkitieteiden opiskelija, jonka voi löytää niin laulu- kuin soittoharrastusten parista tai viikonloppuisin Millbrook Musiikista myyjän hommista.

13/10/2016

Color Dolorilta pieni intiimi kapina virheettömyyttä vastaan

Color Dolorilta julkaistiin tänään arkistojen kätköistä musiikkivideo bändin viimeisimpään Wonderchild -singleen. Vuosi sitten, videota tehdessään, Color Dolorin laulaja Stina Koistinen ja hänen ystävänsä Anna Nuotio heittäytyivät videon tekoon täydellä sydämellä kappaleen sanomaa noudattaen. Stina kertoo kuvaussessioista seuraavaa: ”Wonderchild -video kuvattiin rakkaan ystäväni Annan kotona. Halusin, että videossa näytetään haavoittuvaa, muuttuvaa, kestävää, oikeaa ihmiskehoa. Nykyaikana julkisuudessa oleva ihontäyteinen kuva on virheetöntä ja epäluonnollista, joten tämä video on pieni intiimi kapina.”

Color Dolor on julkaissut Konkurssi Recordsin kautta albumit Cuckoo in a Clock (2013) ja Wonderchild (2015). Tällä hetkellä bändi äänittää seuraavaa albumiaan. Keikoilla Colorit voi nähdä 29.10.2016 Match & Fuse -festivaalin lavalla Lontoossa tai täällä kotimaassa 14.12.2016 Olohuoneklubilla Helsingissä.

KATSO VIDEO TÄÄLTÄ: https://youtu.be/EchPIDjhUH0

Color Doloriin kuuluu:
Stina Koistinen, laulu                                                    
Nicolas ”Leissi” Rehn, kitara                                        
Joonas Kasurinen, koskettimet                                     
Eeti Nieminen, rummut                                                     
Antti Kivimäki, basso                                                            

Nettisivut: www.colordolor.com
Facebook: www.facebook.com/ColorDolor
Instagram: www.instagram.com/ColorDolor
Twitter: www.twitter.com/ColorDolor
Youtube: www.youtube.com/user/ColorDolor

Lisätiedot: Jaana Karila/Konkurssi Records
jaana@konkurssirecords.fi
www.konkurssirecords.fi 

Keikat: Alt Agency & Management
Esa Tontti, 044 563 1430, esa@altagency.fi
www.altagency.fi

Jakelu
: Playground Music
+358 10 292 0500
www.playgroundmusic.fi