14/2/2013

Johannes Raitjoki - Konkurssin uusin artistikiinnitys!

Johannes Raitjoki on Konkurssi Recordsin uusin artistikiinnitys

 

Pitkänlinjan laulaja-lauluntekijä Johannes Raitjoki on aloittanut yhteistyön Konkurssi Recordsin kanssa ja äänitykset Johanneksen debyyttisingleen liittyen ovat käynnistyneet. Ambience Studiossa äänitetyn singlen ”Ohikiitävä elämä” tuottajana toimi, kitaristina mainetta niittänyt ja Konkurssi Recordsin luottomies Miika Colliander (Chisu, Irina, Husky Rescue, Juha Tapio). Basson varressa äänityksissä oli Juho Vehmanen (PMMP, My First Band) ja rummuissa Eeti Nieminen (Yona, Mopo, Eva & Manu).

Johannes Raitjoki on Hämeenkyrön oma nuorenpolven J.Karjalainen. Mies on tehnyt musiikkia jo vuosikaudet ja on kotikonnuillaan tuttu näky kitaransa kanssa keikoilla. Vuosien varrelle on mahtunut niin Ikaalisten artistivalmennusta (2011), Kuorosodan voittamista (2011), X-Factoria (2010), Idolssia (2008) kuin Orimattilassa musiikkiteknologian opintoja (2010). Tältä mieheltä onnistuu myös lukkojen tiirikoiminen ja hän on ammatiltaan pienoismallirakentaja. Johanneksen omia musiikillisia suosikkeja ovat; Incubus, Mew, Jose Gonzalez, Milow, Muse, Nro.83 ja Neil Young.

Nyt pitkänlinjan trubaduuri Johannes Raitjoki on vihdoin ottamassa ensi-askelta suuremman yleisön tietoisuuteen.

Konkurssi Recordsin omistajan Jaana Karilan ja Johanneksen tiet kohtasivat ensimmäisen kerran Heikki Salon vetämällä Riimimylly-sanoituskurssilla, jossa Johannes oli esiintymässä kurssin päätöskonsertissa. Jaana vakuuttui Johanneksen kappaleista, koskettavista ja taitavista sanoituksista ja yhteistyön mahdollisuuksia ruvettiin kartoittamaan jo kesällä 2012. Nyt yhteinen sävel ja suunta on löytynyt ja sen ensimmäinen luova hedelmä, ”Ohikiitävä elämä”-kappale, tulee julkaisuun vuoden 2013 aikana.

LINKIT
Johannes verkossa: www.johannesraitjoki.fi
Johannes Facebookissa: www.facebook.com/JohannesRaitjokiMusic
Johannes Youtubessa: http://www.youtube.com/watch?v=j5FNGkrEQfk
Johannes Myspace: http://www.myspace.com/johannesraitjoki

KEIKKAMYYNTI
Johannes Raitjoki
johannesraitjoki@gmail.com

LISÄTIEDOT
Jaana Karila
jaana@konkurssirecords.fi

www.konkurssirecords.fi
www.facebook.com/KonkurssiRecords

 

 

Takaisin