7/3/2014

Johannes esittäytyy herkällä singlellä Ohikiitävä elämä

 Uusi artisti Johannes Raitjoki esittäytyy herkällä debyyttisinglellään Ohikiitävä elämä. Folkahtava, kaunis pop-kappale on pitkänlinjan trubaduurin oma sävellys ja sanoitus. Single julkaistaan 21.3. ja lisäksi Johannes nähdään tällä viikolla biisin julkaisukeikoilla Ylöjärvellä, Hämeenkyrössä ja Lempäälässä.
 
Ohikiitävä elämä –singlen julkaisee Konkurssi Records ja se on äänitetty Helsingissä Ambience Studiolla. Tuottajana toimi kitaristina tunnettu Miika Colliander (Chisu, Irina, Husky Rescue, Juha Tapio). Basson varressa äänityksissä oli Juho Vehmanen (PMMP, My First Band) ja rummuissa Eeti Nieminen (Mopo, Eva & Manu, Yona). Juho Kanervo (Laura Närhi) kävi soittamassa koskettavan selloraidan kappaleeseen.
 

Johannes Raitjoki on tehnyt musiikkia jo vuosikaudet ja on kotikonnuillaan Hämeenkyrössä tuttu näky kitaransa kanssa. Nyt pitkänlinjan trubaduuri ottaa ensi-askeleita suuremman yleisön tietoisuuteen. Vuosien varrella on kertynyt kokemuksia mm. Kuorosodassa, X-Factorissa ja Idolssissa, jonka lisäksi takataskussa on musiikkiteknologian opintoja. Raitjoen omia musiikillisia suosikkeja ovat Incubus, Mew, Jose Gonzalez, Milow, Muse, Nro.83 ja Neil Young.

 
Johannes Raitjoki keikoilla:
6.3.2014 Ylöjärvi, Leija-kirjasto (klo 18)
7.3. 2014 Hämeenkyrö, Venttiili
8.3. 2014 Lempäälä, IDEAPARK Pohjoispäädyn iso lava (soittoajat: klo 15 ja klo 17)
17.5. 2014 Tampere, Cafe Europa
 

Takaisin