6/6/2014

Laulun iloa – Konkurssi julkaisee Color Dolorin ja MIAUn albumit instrumentaaliversioina

Konkurssi Records julkaisee 6.6.2014 digitaalisesti instrumentaaliversiot Color Dolorin Cuckoo in a Clock ja MIAUn Trinity –albumeista. Instrumentaaliversioista on poistettu kokonaan lauluraidat, jolloin kuuntelija voi itse toimia kappaleiden laulajana.
- Olen törmännyt laulamista harjoitellessani siihen, että suosikkikappaleesta ei ole olemassa kuin ankeita karaoketaustoja ja mikäli haluaa keskittyä laulun treenaamiseen, eikä itsensä säestämiseen, on täytynyt tyytyä siihen, mitä sattumalta netistä on löytynyt. Halusin tarjota MIAUn sekä Color Dolorin laulaville faneille mahdollisimman autenttiset taustat esimerkiksi lauluharjoittelun pohjaksi. Koska sekä Color Dolorin että MIAUn musiikissa laululla on erittäin tärkeä rooli, tuntui luontevalta, että juuri näiden bändien kappaleiden instrumentaaliversiot voisivat kiinnostaa ja inspiroida myös muita laulajia Konkurssi Recordsin omistaja Jaana Karila toteaa.

********************************************************************************************************

MIAU julkaisi 30.5.2014 esikoisalbuminsa Trinityn. Grungen, popin ja elektron polttopisteessä hioutunut debyytti saa voimansa pinnan alla kytevistä tunteista – levyn kantavat teemat ovat piina, halu ja pakkomielle. Trinity kumartaa rosoisille garagekaiuille, mutta syleilee ennakkoluulottomasti kolmikon erilaisia musiikillisia intohimoja. Alkunsa MIAU sai vuonna 2010, kun Kuopiossa toisensa löytäneet muusikot Susanna, Anu ja Henna arpoivat soittimet keskenään ja ryhtyivät räimimään rokkia. Sittemmin helsinkiläistynyt trio tuli isommalle yleisölle tutuksi menestyttyään Uuden Musiikin Kilpailussa tunteita kuumentaneella God/Drug –kappaleellaan. Yhtye on parin viimeisen vuoden aikana julkaissut Konkurssi Recordsin kautta EP:n MIAU sekä Nightwalkers, Yes Means No, Pet Sematary (a cappella –sovitus, alkup. The Ramones) ja Enemies –singlet.

MIAU = Anu Kaukola - rummut, laulu / Henna Juvonen - kitara, laulu / Susanna Tikkanen - basso, keyboard, laulu

MIAU keikoilla: 9.4. Helsinki, Telakka/ 4.6. Kuopio, Henry’s Pub/ 6.6. Hyvinkää, Jalostamo/ 7.6. Helsinki, Bar Loose (Julkkarit)/ 18.7. Loviisa, Backyardrock / 24.7. Kotka, Meripäivät/ 25.7. Helsinki, LeBonk / 9.8. Nauvo, Nagurock / 27.9. Siilinjärvi, Harrastemessut/ 25.10. Helsinki, On The Rocks

www.miautheband.fi
www.facebook.com/miautheband
Instagram & Twitter @miautheband

************************************************************************************************************

Color Dolor soittaa popmusiikkia shamanistisella ja kokeellisella otteella, jossa lumoavat rytmit yhdistyvät saumattomasti jännittäviin melodioihin. Sanoitusten pohja löytyy runoudesta. Villit vokaalit, efektoitu trumpetti, avaramielinen kitaransoitto ja grunge-henkinen rumpalointi ovat osa Color Dolorin äänimaisemaa. Color Dolor syntyi vuonna 2011 Helsingissä laulaja-lauluntekijä Stina Koistisen aloitteesta. Yhtye on julkaissut Konkurssi Recordsin kautta singlet What Is Left? Ja Ones in the Woods sekä 14.6.2013 debyyttialbuminsa Cuckoo in a Clock. Tällä hetkellä Color Dolor valmistelee studiossa seuraavaa albumiaan, joka tullaan julkaisemaan Konkurssi Recordsin toimesta talvella 2014.

Color Dolor = Stina Koistinen - laulu / Nicolas ”Leissi” Rehn - kitara / Jan Wälchli - trumpetti / Ilkka Tolonen - rummut

Color Dolor keikoilla: 19.7 H2Ö, Turku / 29.7 Meidän Festivaali, Tuusula / 16.8 Nosturin Alakerta, Helsinki

www.colordolor.com
www.facebook.com/ColorDolor
Twitter @ColorDolor

Takaisin