27/2/2015

Color Dolorin albumi ylistää elämää

Color Dolorin toinen pitkäsoitto Wonderchild julkaistiin tänään!
Color Dolorin soundi syntyy vokalisti Stina Dolorin omaperäisestä, paikoin shamanistisesta tulkinnasta sekä yhtyeen virtuoosimaisesta soitosta

- Wonderchild on ylistys elämälle. Kun käsittelee kuolemanpelkoa ja katoavaisuuttaan, on niillä mietteillä aina myös vastapuoli - suuri rakkaus elämään ja sen ihmeeseen. Wonderchild on kehotus ymmärtää se ihme, tarttua siitä kaksin käsin ja arvostaa sitä. Se on kehotus tarttua rakkauteen pelon sijasta, kertoo Stina Dolor tulevasta albumista.

Wonderchild on edeltäjäänsä hiotumpi kokonaisuus ja selkeämmin koko bändin levy. Kaikkien kappaleiden sovitukset ovat yhtyeen yhdessä sovittamia ja uutena elementtinä mukaan on tuotu Jan Wälchlin syntetisaattorit. Laulaja Stina Koistisen lisäksi levyn kappaleita on tehnyt Nicolas 'Leissi' Rehn ja yksi kappale on Ilkka Tolosen. 


Wonderchild-levyn kappale Owl & Rat on nyt kuunneltavissa Rumban netissä.

Laulaja Stina Dolor kertoo Owl & Rat –kappeleen synnystä:

- Rumpalimme Ilkka näki unen, jossa pöllö ja rotta näykkivät ja söivät toisiaan, kunnes jäljellä oli vain kaksi täyttä mahalaukkua. Tästä inspiroituneena hän sävelsi kappaleen Owl & Rat. Kirjoitin idean ympärille sanat, jotka kertovat epähedelmällisestä parisuhteesta, joka on täynnä omistushalua, mustasukkaisuutta, tylsistymistä ja joka näivettää molemmat osapuolet. 

KUUNTELE OWL & RAT RUMBAN NETISSÄ:
http://www.rumba.fi/uutiset/poppia-voi-tehda-oikein-vaarin-tai-kuten-color-dolor-ensisoitossa-velmun-helsinkilaisyhtyeen-uusi-single/

Wonderchild –levy on äänitetty pääosin Ambience Studiosilla ja sen on äänittänyt ja miksannut Joonas Saikkonen. Tuottajana yhteistyössä Color Dolorin kanssa on toiminut Tommi Vainikainen. Vuonna 2011 perustettu Color Dolor julkaisi kriitikoiden ylistämän esikoisalbuminsa Cuckoo in a Clock vuonna 2013.  Laulaja Stina Dolorin laulu kirvoitti vertailuja mm. Björkiin.

Tulevat keikat:
27.2. Kajaani, Kulma
28.2. Jyväskylä, Poppari
6.3. Tampere, Doris
7.3. HKI, Korjaamo, Vaunusali (julkkarit!)
13.3. Turku, Dynamo

 
COLOR DOLOR

Nettisivut, www.colordolor.com
Facebook, www.facebook.com/ColorDolor
Instagram, www.instagram.com/ColorDolor
Twitter, www.twitter.com/ColorDolor
Youtube, www.youtube.com/user/ColorDolor


 

Takaisin