4/5/2015

Owl & Rat vapautettu!

Color Dolorin toinen single Owl & Rat on nyt päästetty vapauteen ja se julkaistiin virallisesti 1.5.2015. Laulaja Stina Dolor on kertonut Owl & Rat –kappeleen synnystä seuraavaa: - Rumpalimme Ilkka näki unen, jossa pöllö ja rotta näykkivät ja söivät toisiaan, kunnes jäljellä oli vain kaksi täyttä mahalaukkua. Tästä inspiroituneena hän sävelsi kappaleen Owl & Rat. Kirjoitin idean ympärille sanat, jotka kertovat epähedelmällisestä parisuhteesta, joka on täynnä omistushalua, mustasukkaisuutta, tylsistymistä ja joka näivettää molemmat osapuolet. 

Color Dolorin toinen pitkäsoitto Wonderchild julkaistaan 27.2.2015.  - Wonderchild on ylistys elämälle. Kun käsittelee kuolemanpelkoa ja katoavaisuuttaan, on niillä mietteillä aina myös vastapuoli - suuri rakkaus elämään ja sen ihmeeseen. Wonderchild on kehotus ymmärtää se ihme, tarttua siitä kaksin käsin ja arvostaa sitä. Se on kehotus tarttua rakkauteen pelon sijasta, on Stina Dolor kertonut albumista.

Wonderchild –levy on äänitetty pääosin Ambience Studiosilla ja sen on äänittänyt ja miksannut Joonas Saikkonen. Tuottajana yhteistyössä Color Dolorin kanssa on toiminut Tommi Vainikainen. Vuonna 2011 perustettu Color Dolor julkaisi kriitikoiden ylistämän esikoisalbuminsa Cuckoo in a Clock vuonna 2013. 

KUUNTELE OWL & RAT RUMBAN NETISSÄ:
http://www.rumba.fi/uutiset/poppia-voi-tehda-oikein-vaarin-tai-kuten-color-dolor-ensisoitossa-velmun-helsinkilaisyhtyeen-uusi-single/

 

COLOR DOLOR
Nettisivut, www.colordolor.com
Facebook, www.facebook.com/ColorDolor
Instagram, www.instagram.com/ColorDolor
Twitter, www.twitter.com/ColorDolor
Youtube, www.youtube.com/user/ColorDolor

Takaisin